Det var ett tags sedan jag uppdaterade. Det har hänt en hel del, livet har börjat gå in i vardagen, trots att jag jobbat hela sommaren så är det nu schemat börjar bli fullt på riktigt igen. Innebandyn har dragit igån med träningar och matcher, vilket jag längtat efter hela sommaren. Nu gäller det bara att sommarträningen visar att det gett resultat.

En massa tankar har även ältats kring hur jag vill spendera mitt kommande år, hur vill jag utvecklas och i vilken riktning vill jag satsa? Är fortfarande inte helt klar i huvdet, men jag börjar närma mig. Känner att jag stampat på samma fläck alldelens för länge för att det ska vara utmanande.

I helgen var det workshop med Umemodellen i Hällnäs, jag slet som ett djur, sminkade typ 17 timmar under lördagen plus lite under söndagen och en del på fredagen. Men det var kul som alltid och det har resulterat i en hel del bra bilder.
Ska lägga upp lite bilder på bloggen.

I veckan har jag varit aldelens utmattad, vandrat som en zombie hela dagarna, idag känns det bättre. Var lite orolig att jag började bli förkyld eller nåt. JAg var nog helt enkelt bara väldigt trött.

Ikväll blir det soffan och lite knappande på datorn, men mest ingenting. Ska verkligen känna lugnet och hitta harmonin. Prata lite med min bättre hälft och ventilera lite tankar som surrar i huvudet, förhoppningsvis är han klokare än mig och kan hjälpa mig tänka till, vara ett underbart stöd i vardagen.

XOXO