SÅ var det vardag igen, två veckor går verkligen fort. Men det har varit två underbara veckor. Vi har verkligen inte gjort annat än att sola, bada, äta gott slappat och umgåtts med nära och kära. Enda utflykten blev en båttur där jag fick känna på två bläckfiskar, det var lite spännande =) Det fanns äen ett lekland i närheten och det passade mig perfekt, utmanade alla på den mekaniska tjuren, vann desvärre inte och pajade ljumsken på köpet.


TIllbaka i vardagen så började vi med att besöka en beach workshop, jag agerade modell i stället för att sminka. Det var ganska okej om än lite ovanligt och lite av en känsla att vara en död fisk framför kameran. Men jag litar på fotograferna och vet att det blir bra. På måndag blev det mitt första fyspass med laget som redan har kört på i två veckor, kändé mig lagomt mörbultat i kroppen före, under och desto mer efteråt. På onsdag var det dags för ännu ett pass. I tisdags fotade vi med Josephine, hon far till Grakland på fredag så det var tur att vi hann med att fota henne igen innan hon försvinner. Otroligt duktig tjej. Bilderna kan ses i tidigare inlägg.

Min kära och saknade hund Veja har fått sällskap i hemmet måndag till lördag av två whippetar, Mira och Sigge. Nu är det fullt hundliv hos oss och massa promenader. I morse blev det en spring tur med alla tre. Det var spännande men gick otroligt bra och gav lite extra träning i armarna =)

Fredag och jobb idag, enda skillanden på resten av veckans dagar är när jobbet är slut idag är det helg. Kvällen är öppen och morgon dagen är bokade, lillebror blir 18 och sedan är det Fortet på Megazone och middag med god dryck för att fira en 50åring. Ska hinna med ett till träningspass och shopping på MQ som har otroligt mycket snyggt på Rean, har redan spenderat en del där som hastigast innan jobbet. Söndag är det dags för en fotosession med Sanna vilken kommer att bli grym, som alltid med henne. Färgfilter + latex.

Dags att rotera lite semesterbilder och lägga upp dem på Facebook.

XOXO